De Sales Coach Blog

Social Selling Index pijler 2 verhogen | Linkedin Social Selling Index

De social selling index pijler 2 op Linkedin gaat over zoeken, vinden en gevonden worden. Als accountmanager wil je graag dat potentiële klanten jou benaderen nietwaar?  Jij kunt die eerste kennismaking door middel van inbound views stimuleren door zelf actief outbound aan de slag te gaan. Het linkedin platform geeft je daarbij inzage in hoe goed jij bezig bent hiermee. Check hier jouw Social Selling Index Score.socialselling-socialselling-pijlers-de-salescoach-social-selling-training

De genoemde outbound activiteiten zijn er vier.

  • Schenk regelmatig aandacht aan je 1e lijns netwerk
  • Schenk aandacht aan je prospects (3e lijns en groepen)
  • Aantal eenvoudige zoekopdrachten
  • Aantal geavanceerde zoekopdrachten
  • Populariteit van je profiel: inboud views

Bekijk hieronder de video Social Selling Index (SSI) pijler 2 verhogen